Κρήτη

'Εχεις λεφτά; Καλώς. Δεν έχεις; Ας πρόσεχες

γιατρος

Η Ελλάδα πέφτει μέρα με τη μέρα κατηγορία, όσο αφορά το κοινωνικό κράτος, την προστασία του πολίτη, τη δικαιοσύνη, την ισονομία, και βυθίζεται σε μία δίνη, από την οποία θα περάσουν δεκαετίες για να βγει. Ο πολίτης σε αυτή τη χώρα ζει αξιοπρεπώς μόνο αν έχει χρήματα, όλοι οι υπόλοιποι είναι αναγκασμένοι να φυτοζωούν, χωρίς αξιοπρέπεια και περηφάνεια και να ανέχονται τα πάντα, ακόμα και παράνομες συμπεριφορές.
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης, ένας πολίτης που επιθυμεί να καταγγείλει αντιδεοντολογική συμπεριφορά ενός γιατρού, ιδιώτη ή του ΕΣΥ, πρέπει να διαθέσει 50 ευρώ παράβολο, για τα κατατεθεί η καταγγελία! Σε διαφορετική περίπτωση, απεφάνθησαν οι πάνσοφοι νομοθέτες και βουλευτές που ψήφισαν το μέτρο, απλά δεν μπορεί! 
Αλλά μην ανησυχείτε. Η ανάπτυξη έρχεται...

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης