Κρήτη

Ρέθυμνο

Φονική σύγκρουση οχημάτων στην άσφαλτο της Κρήτης...

τροχαιο δυστυχημα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης καθώς ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Ρεθύμνου στος ύψος της Σκαλέτας, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής. Από το τροχαίο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας 22 ετών. 
Δύο ακόμη άτομα, ο ένας σοβαρά τραυματισμένος, απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκε και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία