Κρήτη

Λασίθι

Τι συζήτησαν Λαγουδάκης - Καλαντζάκης

Λαγουδακης - Καλαντζακης

Η αστυνόμευση της πόλης και του Δήμου σε όλο το σύνολό του, το θέμα της έλλειψης αστυνομικής δύναμης στο Δήμο Ιεράπετρας αλλά και η δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ) ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Κωνσταντίνου Λαγουδάκη στο Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη.

Κατά την επίσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν και ο Αστυνομικός Διευθυντής  Λασιθίου, κ.Εμμανουήλ Παπαδάκης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη και κ.Πανταζής, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει εδραιωθεί και στην έμπρακτη στήριξη του Δήμου προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιεράπετρας και εστίασε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου προκειμένου να είναι εφικτή η βέλτιστη αστυνόμευση.
Μετά τη λήξη της συνάντησης ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στο Μακρύ Γιαλό στο χώρο όπου ο Δήμος εκτελεί οικοδομικές εργασίες για τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων:
«Οι ανάγκες αστυνόμευσης στην πόλη της Ιεράπετρας καθώς και στις τοπικές κοινότητες είναι αντιστρόφως ανάλογες του διαθέσιμου προσωπικού της αστυνομίας που καλείται να τις καλύψει.
Το κλιμάκιο αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ) επιθυμούμε να δραστηριοποιείται περισσότερο ώστε τα προβλήματα αστυνόμευσης στην πόλη της Ιεράπετρας και στις Τοπικές Κοινότητες να μη διαιωνίζονται.
Η στελέχωση της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Ιεράπετρας με επιπλέον προσωπικό κρίνεται καθοριστική τόσο για την επίλυση των προβλημάτων όσο και για την ασφάλεια των δημοτών και την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν.»

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 37 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Συνολικά 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 12/06, σε συνολικά 591 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καταγράφηκαν 18 νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid19.

11 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, ενώ δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα στο Λασίθι 

Ειδήσεις σήμερα 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμένοι νεφροπαθείς αναπτύσσουν αντισώματα

Κορωνοϊός και διαβήτης: Πώς συνδέονται

Σκέτσος: Τέλος το υποχρεωτικό self-test για τους εμβολιασμένους