Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Κρήτη: Δεν ήρθε η προαγωγή για τον Κώστα Λαγουδάκη

λαγουδακης

Στον βαθμό του Υποστρατήγου παραμένει ο νυν Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι (συνάδελφοί του αλλά και όχι) που περίμεναν ότι ο Κώστας Λαγουδάκης θα έπαιρνε προαγωγή και θα γινόταν Αντιστράτηγος. Δυστυχώς, η ηθική ικανοποίηση για τον Γενικό της Κρήτης, ο οποίος παραμένει στο ίδιο πόστο, δεν ήρθε αφού όπως συμβαίνει συχνά - πυκνά στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καραμπόλες της τελευταίας στιγμής και οι "μάχες" στα ανώτατα κλιμάκια...

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σκρέκας: Στο Ηράκλειο με φόντο τους Δασικούς Χάρτες που ... καίνε - φώτο

Μέτρα ασφάλειας για την επίσκεψη του Υπουργού στην Αποκεντρωμένη

Στο Ηράκλειο συνέχισε σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών και συσκέψεων με  τοπικούς φορείς, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγροτικούς συλλόγους και επίκεντρο το "φλέγον" ζήτημα των δασικών χαρτών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου συναντήθηκε με Βουλευτές του Νομού.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δήμαρχους του Νομού Ηρακλείου και τον Διευθυντή Δασών.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γαύδος: Γυναίκα εγκλωβισμένη σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Κρήτη: 19χρονη διοργάνωσε "κορωνοπάρτι" με 21 καλεσμένους!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου