Κρήτη

Ηράκλειο

Βράβευση του Τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ από τις Κατασκηνώσεις Ζωγραφάκη

67932332_907849809554782_1870550036564148224_n.jpg

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Ζωγραφάκη, βραβεύτηκε το Τμήμα Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ και ο ιατρός Στέλιος Ψυχαράκης για την προσφορά τους στον τομέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών. Όπως τόνισε και η προϊσταμένη του τμήματος Αιμοδοσίας Μαρία Βογιατζάκη, τα βραβεία αυτά στην ουσία απονέμονται στον Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη.

Κάθε Άνθρωπος ο οποίος ενστερνίζεται την Εθελοντική Αιμοδοσία, στην ουσία παραλαμβάνει το βραβείο με την μεγαλύτερη αξία, τη ζωή του συνανθρώπου του που βρίσκεσαι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Το Τμήμα αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τις κατασκηνώσεις Ζωγραφακη, οι οποίες στηρίζουν δυναμικά εδώ και 45 χρόνια τις πράξεις ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς.
Δώσε αίμα
Σώσε μία Ζωή

Κρήτη

Κρήτη: Οι πελάτες ήταν όρθιοι - Τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη καφέ μπαρ

καφέ - μπαρ

Συνεχίστηκαν και το περασμένο 24ωρο οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, φτάνοντας τους 2.565.

Στον ιδιοκτήτη καφέ μπαρ στα Μάταλα βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 7 ημέρες, για όρθιους πελάτες, ενώ σε δύο επιχειρηματίες Καφέ στα Χανιά βεβαιώθηκε το ίδιο πρόστιμο, καθώς δεν έκαναν έλεγχο εμβολιασμού σε πελάτες.

Τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, για ακόμη μία ημέρα, έπεσαν "βροχή", σε εργαζόμενους καταστημάτων υγεινομικού ενδιαφέροντος, σε εργαζόμενο σε λαϊκή αγορά, σε πελάτη κομμωτηρίου, σε πελάτες ΟΠΑΠ, εργαζόμενο Σχολής Οδηγών, καθώς και σε επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

Κρήτη: Κατέληξε 62χρονος από επιπλοκές του κορωνοϊού - Δεν είχε εμβολιαστεί

ESPA BANNER