Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Βραβείο στον Δήμο Μαλεβιζίου για τις καθαρές θάλασσες και ακτές

helpmepa.jpg
 clock 15:45 | 24/08/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον Δήμο Μαλεβιζίου τη Δ.Κ. Γαζίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Μαλεβιζίου, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, σχολεία και εθελοντές, βράβευσε η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA για την ενεργό συμμετοχή και τη συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια να διατηρηθούν καθαρές οι θάλασσες και οι ακτές.

Τα τιμητικά διπλώματα απονεμήθηκαν στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου με στόχο να προβληθεί στο μέγιστο βαθμό η αναγκαιότητα να διατηρήσουμε όλοι μαζί, φορείς και πολίτες, τις ακτές και τις θάλασσές μας καθαρές.

 Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Στο Μαλεβίζι έχουμε την τύχη να διαθέτουμε δεκάδες χιλιόμετρα πανέμορφων ακτών, σε όλο το βόρειο μέτωπο του Δήμου μας. Οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να προστατέψουμε το φυσικό μας περιβάλλον και μαζί με τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, να φροντίζουμε έτσι ώστε να διατηρούμε τις θάλασσες και τις ακτές μας καθαρές. Είναι μια συνεχής προσπάθεια και αυτές οι αναγνωρίσεις, σίγουρα μας χαροποιούν και μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Συνεχίζουμε φυσικά τον αγώνα και θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω την HELMEPA για τη συνεργασία, αλλά και να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις δράσεις και συμβάλλουν με την στάση τους στην προστασία του περιβάλλοντος».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis