Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Βαρδάκη - Αρναουτάκη για τον κόμβο του Καρτερού

Βαρδακης Αρναουτακης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης. Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η αναβάθμιση και ολοκλήρωση του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Καρτερού. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής Καρτερού - Επισκοπής. 

Για την αναβάθμιση του Α/Κ Καρτερού μέχρι σήμερα, έχει ολοκληρωθεί η μελέτη οδικών έργων, ενώ η τροποποίηση της μελέτης περιβαλλοντικών όρων έχει ολοκληρωθεί και πρόσφατα υπεβλήθει για έγκριση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, επιβεβαίωσε την πρόθεσή της Περιφέρειας Κρήτης για χρηματοδότηση του έργου με την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας. Ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ένταξη της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, ενώ τόνισε την σημασία της ολοκλήρωσης του έργου για την ευρύτερη περιοχή του Καρτερού και της Επισκοπής και την αναβάθμιση της ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές

φυλακές νεάπολης

Μεγάλη και ταυτόχρονα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες βράδυ στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε κελιά κρατουμένων στην οποία συμμετείχε ακόμα και η ΕΚΑΜ Κρήτης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

14 αυτοσχέδια μαχαίρια,
5 αυτοσχέδιες μεταλλικές ράβδοι,
2 κινητά τηλέφωνα,
φορτιστής κινητού τηλεφώνου,
3 μπουκάλια κρασί,
23 δισκία διαφόρων χρωμάτων, αγνώστων ουσιών και
50 ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι σχηματίστηκε εκ νέου δικογραφία σε 8 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες.

Στην επιχείρηση που στήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, συμμετείχαν και αστυνομικοί από το ΤΑΕ και ΚΑΕ Λασιθίου. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο οδηγός ΙΧ μετά από τροχαίο

Θρίλερ με 37χρονο που βρέθηκε νεκρός

Ηράκλειο: Ζημιές σε αυτοκίνητα μετά την... ματαίωση του κορωνοπάρτι