Κρήτη

Ηράκλειο

Στα νησιά Σέτλαντ για τη συνεδρίαση της Eπιτροπής COTER ο Γιάννης Κουράκης

Κουράκης

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Πολιτική Εδαφικής Συνοχής και του Προϋπολογισμού της Ε.Ε., "COTER", συμμετέχει ο Γιάννης Κουράκης  που πραγματοποιείται στο Λέρικ, στους Νήσους  Σέτλαντ της Σκωτίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Το θέμα  που θα απασχολήσει τη συνεδρίαση είναι η « Υπέρβαση των φραγμών στην οικονομική ανάπτυξη - Η οπτική ενός απομακρυσμένου νησιού».
Ο Γιάννης Κουράκης, θα τοποθετηθεί  στη συνεδρίαση με θέμα τα ``Εμπόδια για την ανάπτυξη της Κρήτης - Τοπικές πρωτοβουλίες για την υπέρβασή τους ΄΄ και θα καταθέσει προτάσεις για τη διαμόρφωση πολιτικών στήριξης των νησιών από την Ε.Ε.
       
    
 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 88 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.126 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 39. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 342. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 313 (91.52%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.48%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 88 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 42 στο Ηράκλειο, 28 στα Χανιά, 12 στο Ρέθυμνο και 6 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: "Έπεσαν" αισθητά οι νοσηλείες

Κορωνοϊός: Τι ισχύει για συνοδούς ασθενών και μετακινήσεις εκτός νομού

Κορωνοϊός- ΕΟΔΥ: Κάθε Τετάρτη θα ανακοινώνονται τα κρούσματα στα παιδιά 4-17 ετών

ESPA BANNER