Κρήτη

Ηράκλειο

Παρέδωσαν φορητό καρδιογράφο για τις ανάγκες ιατρικού προγράμματος

Μηχανημα

Τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ προκειμένου να παραδώσουν ένα φορητό καρδιογράφο για τις ανάγκες του προγράμματος «Κατ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών» επισκέφτηκαν η πρόεδρος του συλλόγου στήριξης Ασθενών από Νεοπλασματική Νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο» Αικατερίνη Κουναλάκη και η αντιπρόεδρος  Μαρίνα Τζανάκη
Στη συνάντηση με την Διοικήτρια και την υποδιοικήτρια, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μετέφεραν την θέση της ολομέλειας του Δ.Σ. σύμφωνα με την οποία επικροτούν την έναρξη του προγράμματος της «κατ οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών»,  αναγνωρίζουν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της λειτουργίας της και δήλωσαν την πρόθεση τους να υποστηρίξουν την προσπάθεια. 
Η χορήγηση καρδιογράφου αποτελεί την έμπρακτη απαρχή αυτής της υποστήριξης και υλοποιήθηκε μετά από επιθυμία του Ζωίτου Θεοδώρου ο οποίος κατέθεσε το χρηματικό ποσό της αγοράς του  στα γραφεία του Συλλόγου.
Η  Διοικήτρια της &ης ΥΠΕ Κρήτης αφού εξήρε το έργο που καταβάλει ο σύλλογος, ευχαρίστησε για την δωρεά και επιβεβαίωσε τη διάθεση της 7ης ΥΠΕ να ενδυναμώσει την συνεργασία με το Σύλλογο  προκειμένου να αποκομιστούν τα μέγιστα οφέλη, από την οργανωμένη και αποτελεσματική δράση του ,προς όφελος των ασθενών με Νεοπλασματική Νόσο.
Η Υποδιοικήτρια από την πλευρά της αναφέρθηκε στο οργανωτικό στάδιο που βρίσκεται το πρόγραμμα της  «Κατ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών» και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.   

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές

φυλακές νεάπολης

Μεγάλη και ταυτόχρονα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες βράδυ στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε κελιά κρατουμένων στην οποία συμμετείχε ακόμα και η ΕΚΑΜ Κρήτης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

14 αυτοσχέδια μαχαίρια,
5 αυτοσχέδιες μεταλλικές ράβδοι,
2 κινητά τηλέφωνα,
φορτιστής κινητού τηλεφώνου,
3 μπουκάλια κρασί,
23 δισκία διαφόρων χρωμάτων, αγνώστων ουσιών και
50 ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι σχηματίστηκε εκ νέου δικογραφία σε 8 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες.

Στην επιχείρηση που στήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, συμμετείχαν και αστυνομικοί από το ΤΑΕ και ΚΑΕ Λασιθίου. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο οδηγός ΙΧ μετά από τροχαίο

Θρίλερ με 37χρονο που βρέθηκε νεκρός

Ηράκλειο: Ζημιές σε αυτοκίνητα μετά την... ματαίωση του κορωνοπάρτι