Κρήτη

Ηράκλειο

Οργή για τα δίκυκλα που "κόβουν" βόλτες στον Καράβολα (φωτο)

καραβολας

Μόνο στα ... χαρτιά φαίνεται πως είναι πεζόδρομος η περιοχή του Καράβολα καθώς όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αναγνώστη, τα δίκυκλα οχήματα που περνούν από το σημείο καταργώντας παράλληλα το ρόλο της περιοχής που φτιάχτηκε για την αναψυχή των Ηρακλειωτών, περνούν ανενόχλητα.

καραβολας

καραβολας, by gpapadakis

καραβολας

καραβολας, by gpapadakis

Και φυσικά το γεγονός, πέρα από την οργή και την αγανάκτηση πολλών Ηρακλειωτών, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών που απολαμβάνουν καθημερινά τη βόλτα τους.

Κρήτη

Λασίθι

Σεισμός στο Ηράκλειο: Κλειστά τα σχολεία και στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Γιάννης Στεφανάκης

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 28-9-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και του ΝΠΔΔ “Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου” λόγω εκτάκτων συνθηκών έπειτα από την εκδήλωση ισχυρού σεισμού 5,8 ρίχτερ και έντονων μετασεισμικών δονήσεων με επίκεντρο την περιοχή του όμορου και γειτονικού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του σχεδίου “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμός: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα σχολεία στο νομό Ηρακλείου

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί στην ...τηλεκπαίδευση εν μέσω Εγκέλαδου

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

ESPA BANNER