Κρήτη

Ηράκλειο

Οι επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στα Ενετικά Τείχη

Ενετικα Τειχη

Παρουσιάζονται αύριο, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» στη Λότζια, τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος για τη διερεύνηση των επιπτώσεων των ακραίων καιρικών φαινομένων και της κλιματικής αλλαγής στα Ενετικά Τείχη και στο Δυτικό Παραλιακό Μέτωπο του Δήμου Ηρακλείου από το εργαστήριο παράκτιας έρευνας του ΙΤΕ με επικεφαλής τον κ. Νίκο Καμπάνη. Τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος –που εφαρμόστηκε  από τον Ενετικό Κούλε μέχρι και την απόληξη του Τείχους, στον Προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα – θα δημοσιοποιηθούν, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη