Κρήτη

Ηράκλειο

Με λαμπρότητα γιόρτασαν στις Αρχάνες την 28η Οκτωβρίου (φωτο)

arxanes28i_okt_1.jpg

Με καλοκαιρινό καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα με λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου στο Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων, τόσο στην έδρα όσο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

arxanes28i_okt_4.jpg

arxanes28i_okt_4.jpg, by chara

arxanes28i_okt_3.jpg

arxanes28i_okt_3.jpg, by chara

Μετά το πέρας της δοξολογίας  ακολούθησε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων αγωνιστών  και έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον όλους τους θεσμικούς εκπρόσωπους  και τα Σχολεία.

arxanes28i_okt_6.jpg

arxanes28i_okt_6.jpg, by chara

 

arxanes28i_okt_2.jpg

arxanes28i_okt_2.jpg, by chara

arxanes28i_okt_7.jpg

arxanes28i_okt_7.jpg, by chara

.''''Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα Μνήμης και  τιμής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.Ειναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και την δύναμη που επέδειξε ο Ελληνισμός. Είναι Επέτειος απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής σε όλους όσους όρθωσαν το ανάστημα τους,απέναντι στη βία και φασισμό.

Η Εθνική Επέτειος της 28η Οκτωβρίου έχει τεράστια συμβολική αξία και σήμερα για την πατρίδα μας διότι μας δείχνει ότι έχουμε την δύναμη και την βούληση αντλώντας δίδαγματα από την ιστορία μας να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά. Μόνο έτσι θα αποκτήσει αληθινή αξία ο αγώνας και η θυσία των προγόνων μας'', αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τους συνέλαβαν μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο

λιμενικός

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Σούδας, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές των εν λόγω αλλοδαπών πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα “SIS II” ως κλεμμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό