Κρήτη

Ηράκλειο

Με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Μπριτζ στο Ηράκλειο

img2.jpg

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2016, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου (ΟΜΗ) στις 25 και 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Περιηγητικής Λέσχης Ηρακλείου. Το τουρνουά υποστήριξε ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), χορηγώντας τα έπαθλα του αγώνα.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 12 ζεύγη (24 αθλητές) από την Κρήτη. Στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, πρώτευσαν οι Διαλυνάς Α. και Διαλυνάς Μ. με ποσοστό 65,75%, δεύτεροι βγήκαν οι Μανουράς Φ. και Πετράκης Γ. με ποσοστό 56,60%, ενώ τρίτοι κατετάγησαν οι Γεωργουλάκης Γ., Κουφάκης Μ. με ποσοστό 55,55%. Ειδικά κύπελλα δόθηκαν και σε αθλητές μικρότερων κατηγοριών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη