Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Σοβαρά τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

τροχαίο μηχανή

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο στην άσφαλτο του 33χρονου οδηγού μηχανής στα Χανιά, ένα νέο, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Καπαριανά, μετά από τη σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο.

Ο 55χρονος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ φέρει τραύματα και στη μέση.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν έπαθαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο έγινε όταν ο οδηγός του ΙΧ, ένας Ρώσος, επιχείρησε αναστροφή, με συνέπεια η μηχανή του 55χρονου να προσκρούσει στο ΙΧ. 

Δείτε βίντεο από το Δια-sos-τε τη Μεσαρά:

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το Ρολόι στο κέντρο δείχνει ταυτόχρονα τη χειμερινή και τη θερινή ώρα!

ρολοι

Αυτό είναι το "ιστορικό" Ρολόι, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου δίπλα από τα Λιοντάρια και απέναντι από την Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο κέντρο της πόλης, για να θυμίζει στους Ηρακλείώτες - και όχι μόνο - το ρολόι της εταιρείας Zenith που δέσποζε από το 1930 και ήταν ένα σημείο συνάντησης.

Δεν ξέρουμε αν η σύγχρονη εκδοχή του εντάσσεται στις ...έξυπνες εφαρμογές του Ηρακλείου, σίγουρα πάντως αποτελεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) μια παγκόσμια πρωτοτυπία!

Και το αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν απόψε (25/1) στις 20:26 ακριβώς:

Αν ανεβαίνει κανείς από τα Λιοντάρια προς τον "σταυρό" της πόλης, η ώρα που φαίνεται στο Ρολόι, είναι η ...θερινή, οι δείκτες δηλαδή δείχνουν 21:26!

Αν κάποιος κατεβαίνει από τον "σταυρό" της πόλης προς τα Λιοντάρια, η ώρα που φαίνεται στο Ρολόι είναι η (κανονική για την εποχή) χειμερινή, δηλαδή 20:26!

Για γέλια ή για κλάματα;