Κρήτη

Ηράκλειο

Κόβεται το ρεύμα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Λιμάνι Ηρακλείου

Από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι  το  Σάββατο 24/04/2021 θα πραγματοποιηθεί στον Λιμένα γενική διακοπή ρεύματος, λόγω εργασιών στον υποσταθμό,  από τις 8:30π.μ έως και τις 15:30 μ.μ ως ακολούθως: 

 1.  Στην προβλήτα του Κεντρικού Λιμεναρχείου  Ηρακλείου, 
 2. Στα   PILLAR  νερού & ρεύματος στο ΜΑΡΙΝΑ ,
 3. Στα φανάρια του κόμβου του  ΟΛΗ  ΑΕ ( σιντριβάνι ),
 4. Στην διάβαση πεζών (παλιό ΚΤΕΛ Ηρακλείου) καθώς και στα παρακάτω κτίρια:
 5. Κτίριο Κεντρικού Λιμεναρχείου  Ηρακλείου, 
 6. Κτίριο  Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, 
 7. Κεντρικό κτίριο ΟΛΗ ΑΕ,
 8. Κτίριο  εστιατόριο “ΑVLI”,
 9. Κτίριο ΨΥΓΕΙΟ,
 10. Κτίριο παλαιού ΚΤΕΛ.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΟΛΗ - περιβαλλοντική δράση: Καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο- φώτο

ΟΛΗ

Η εμβάνθυνση των εννοιών «ποιότητα ζωής», «περιβαλλοντικό ζήτημα», «περιβαλλοντική επικινδυνότητα» και «βιώσιμη ή αειφόρος ανάπτυξη» καθίσταται κύριος σκοπός της Διοίκησης του ΟΛΗ. Ο όρος ποιότητα ζωής με ευρύ περιεχόμενο, περιέχει ποικίλες παραμέτρους όπως περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ψυχολογικές. Η ποιότητα ζωής και η ατομική ευεξία δεν συνδέονται μόνο με την ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, την οικογενειακή ζωή, την απασχόληση, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την υγεία και το οικονομικό επίπεδο, αλλά και με περιβαλλοντικές παραμέτρους.

Υποστηρίζοντας επομένως την έννοια της συλλογικής περιβαλλοντικής δράσης η οποία συνδέεται άμεσα με την σημασία που έχει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επίλυση ζητημάτων ως προς τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, σε συνεργασία με την δραστήρια εθελοντική ομάδα Save Your Hood Ηρακλείου, την Κυριακή 9 Μαίου 2021, καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο, ένα κεντρικό και πολυσύχναστο χώρο, με την περισυλλογή σκουπιδιών να αριθμεί δεκάδες σακούλες.

Περιβαλλοντική δράση από τον ΌΛΗ
Περιβαλλοντική δράση από τον ΌΛΗ

 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπο του Οργανισμού:

Ο παραλιακός δρόμος αποτελεί για τους Ηρακλειώτες μία διέξοδο αναψυχής που όμως στο πέρασμά τους εγκαταλείπουν και πετούν οποιοδήποτε αντικείμενο ειδικά στους χώρους του πράσινου με παγκάκια.

Την εθελοντική ομάδα Save your Hood η οποία απαριθμούσε αρκετά άτομα, βοήθησε η Τεχνική Υπηρεσία του ΟΛΗ με την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, φορτηγού και υπαλλήλων του οι οποίοι και μετέφεραν τον όγκο των σκουπιδιών.

Μεταφέρθηκε όγκος σκουπιδιών από το παραλιακό μέτωπο
Μεταφέρθηκε όγκος σκουπιδιών από το παραλιακό μέτωπο

 

Η Διοίκηση του ΟΛΗ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας Save your Hood Ηρακλείου που βοήθησαν και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα δραστήριοι και επωφελείς για το τόπο μας δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Οργή για την τρισδιάστατη απεικόνιση του Χάνδακα του 1640!

Κρήτη: Καλά τα νέα για τη φετινή δακοκτονία - Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων

Ηράκλειο: Πώς θα αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη θεομηνία