Κρήτη

Ηράκλειο

Καλούν τους βουλευτές του νησιού σε συζήτηση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

επιμελητηριο

Σε ενημέρωση – συζήτηση για τον Ακατάσχετο Επιχειρηματικό Τραπεζικό Λογαριασμό καλούν τους βουλευτές του Νομού το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου το
το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα Καρούζου.
Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας καλεί σε συνάντηση τους βουλευτές όλης της Κρήτης προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Κ.Ε.Α. με σκοπό τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την ίδρυση και λειτουργία των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ), χωρίς να αλλοιωθεί το υπάρχον ρυθμιστικό πλαίσιο και χωρίς επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εντόπισαν νεκρό άνδρα - Συναγερμός στις αρχές

πτωμα

Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα ήρθε ένας αλλοδαπός, σήμερα το απόγευμα στο σπίτι όπου διαμένει στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ένας ομοεθνή του, με τον οποίο συγκατοικούσαν. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 42χρονος άνδρας ήταν νεκρός.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει ο ιατροδικαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε ανήλικη τουρίστρια

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Ηράκλειο: Παρ'ολίγον πνιγμός σε πισίνα ξενοδοχείου