Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το ΚΕΠ, τα παράπονα των πολιτών και η αντίδραση της αντιδημάρχου

ΚΕΠ

Ήταν από εκείνες της φορές που το τηλεφωνικό κέντρο του “Ράδιο Κρήτη” δέχθηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων και παραπόνων από δημότες για τον τρόπο λειτουργίας του ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών), στη λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, στο Ηράκλειο.

Αφορμή στάθηκε το τηλεφώνημα, αρχικά, γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο εν λόγω ΚΕΠ, όπου μετέβη πρόσφατα, και ζήτησε μία σφραγίδα, μία εξυπηρέτηση δηλαδή - όπως λέει και το όνομα των ΚΕΠ - που θα διαρκούσε όχι πάνω από 5 λεπτά.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο επιχειρηματίας, αντί να εξυπηρετηθεί, του έκλεισαν ραντεβού μετά από μία εβδομάδα, και ενώ όπως ανέφερε επώνυμα, μέσα στο ΚΕΠ εκείνη την ώρα βρισκόταν ένας πολίτης και πέντε υπάλληλοι αλλά κανείς δεν τον εξυπηρέτησε κι έφυγε άπραγος!

Στην εκπομπή κλήθηκε η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη που έχει την ευθύνη των ΚΕΠ.

Όταν ρωτήθηκε για τη λειτουργία του εν λόγω υποκαταστήματος, φανερά ενοχλημένη και σε υψηλούς τόνους, επικαλέστηκε την πανδημία και τους κανόνες που έχει επιβάλλει στη λειτουργία όλων των υπηρεσιών, υποχρεώνοντας όλους σχεδόν, όπως είπε, σε ραντεβού.

Ωστόσο, η συνάδελφός της, αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Νίκη Ζερβού, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε ότι δεν απαιτείται ραντεβού για αυτή τη συναλλαγή που ζήτησε ο διαμαρτυρόμενος πολίτης.

Με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, δεσμεύτηκε να δει προσωπικά το θέμα.

Υπογραμμίζεται ότι ο τρόπος λειτουργίας των ΚΕΠ στο Ηράκλειο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, με πολλά παράπονα από τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Αναστολή των έργων ζητούν 4 δημοτικές παρατάξεις

Αμπελόφυλλα: Προσοχή από τους ψεκασμούς- Συνεχείς οι έλεγχοι στην αγορά

Μητέρα Ιωάννας: Το παιδί μου δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει (βίντεο)

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER