Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το πρωί στο μίνι μάρκετ, το βράδυ σχολείο και τώρα στο Πανεπιστήμιο

hairetis.jpg

Ο Μάνος Χαιρέτης, ξάφνιασε ευχάριστα για ακόμα μια φορά φίλους και γνωστούς αφού απέδειξε ότι το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε σε επιτυχίες επαγγελματικές και σπουδαστικές τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Με ρυθμούς που άλλοι στην ηλικία των 28 ετών θα εγκατέλειπαν ο Μανος συνδύασε δουλεία σχολείο και πολλές άλλες δράσεις που κάνει και κατάφερε να επιφέρει την επιτυχία.

Ο Μάνος Χαιρετης κατάφερε την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενισχύοντας τις γνώσεις του σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα ζωής του που θα ερθει απο τον κλάδο λογιστικής που επέλεξε.

Ο Μάνος τέλειωσε το σχολείο το 2011, με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Όμως ξαναεπέστρεψε στα θρανία για να πάρει και την ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν από το πρωί ως το απόγευμα στο μίνι μάρκετ που διατηρεί στην περιοχή του Μασταμπά ενώ αμέσως μετά παρακολουθούσε τα μαθήματα στο 4ο εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου.

Με συμμετοχές στα κοινά του σχολείου και όχι μόνο.

Η απόδοσή του στις πανελλήνιες εξετάσεις δικαίωσε την προσπάθεια που είχε καταβάλλει, αφού πλέον είναι φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος, ευχαριστεί όλους τους καθηγητές του σχολείου που ήταν στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη πορεία.
Πηγή: kritipoliskaihoria.gr

Κρήτη

Κρήτη: Απομακρύνονται υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες

διαφημιστικές πινακίδες

Υπεγράφη σήμερα από τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη και την ανάδοχο εταιρεία, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Καθαίρεση και απομάκρυνση παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης» με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Την επίβλεψη της ορθής υλοποίησης του έργου έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η εργολαβία αφορά στην καθαίρεση και μεταφορά πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης οι οποίες έχουν τοποθετηθεί παράνομα, κυρίως πλησίον οδών ταχείας κυκλοφορίας αλλά και επαρχιακών δρόμων, καθώς και άλλων οδών για τις οποίες έχει πρωτογενή αρμοδιότητα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφάλειας και να ενισχυθεί η ασφάλεια στην οδήγηση κατά τη χρήση των οδικών αρτηριών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 103.519,29 € και η διάρκεια της σύμβασης στους 18 μήνες, με ανάδοχο την εταιρεία Κ. Χατζάκης & Σία Ε.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!

Λονδίνο: Οταν τραγουδούσαν στον Φίλιππο "Να το πάρεις το κορίτσι" για την Ελισάβτετ