Κρήτη

Ηράκλειο

Ηχηρό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων από το Γάζι

221343870_10219812930936518_5033977561715805980_n.jpg

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συσπειρώθηκαν  Πολιτιστικοί Σύλλογοι,  11 τοπικά συγκροτήματα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, και όλοι μαζί κατάφεραν να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα “Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις”, για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

Τηρώντας τις παραδόσεις της Κρήτης με βραστό, πιλάφι και ντόπια εδέσματα οι πολίτες διασκέδασαν χωρίς αλκοόλ, δείχνοντας έμπρακτα ότι οι Κρητικοί μπορούν να γλεντήσουν και χωρίς αυτό.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής  Λάμπρος Βαμβακάς οι οποίοι απηύθυναν ένθερμους χαιρετισμούς, ενώ εκ μέρους του συλλόγου μίλησαν η πρόεδρος Μαρία Καλλέργη, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μανιαδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο χαιρετισμός από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τα οποία μοιράστηκαν την εμπειρία τους μέσα από την απεξάρτηση.

Σημαντικός αρωγός της εκδήλωσης ήταν η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το προσωπικό της μονάδας που για τρεις μέρες  επισκέφθηκε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα αλλά και πραγματοποιώντας παρεμβάσεις streetwork.

Στο χώρο της εκδήλωσης από τη δομή των εφήβων του ΚΕΘΕΑ έγινε εκδήλωση έγινε εκδήλωση για το διαδίκτυο με θέμα: “Όταν ο ιστός γίνεται πλέγμα”, ενώ παρούσες στην εκδήλωση με ουσιαστικό ρόλο για την ενημέρωση των πολιτών ήταν το πρόγραμμα Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ αλλά και η Ανοιχτή Δομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ηράκλειο: Εμβολιάστηκαν Πρόσφυγες του προγράμματος ESTIA 2021

Σεισμός: Νέα δόνηση έγινε αισθητή στα νότια του Ηρακλείου

- Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ