Κρήτη

Ηράκλειο

Ηγουμενίδης: Η κυβέρνηση είναι ταυτισμένη με το νεοφιλελεύθερο βηματισμό των δανειστών

Ηγουμενιδης

«Παραδώσατε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μια χώρα με τον σουγιά των μνημονίων στο κόκκαλο. Παραλαμβάνετε μια χώρα απαλλαγμένη από νέες μνημονιακές υποχρεώσεις, παραλαμβάνετε μια χώρα έξω από τα μνημόνια», ανέφερε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

«Παραδώσατε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, άδεια ταμεία, που έκαναν τον εναγκαλισμό από το λουρί των δανειστών στον σβέρκο, ασφυκτικό. Την είχατε καλά στημένη τη δουλειά. Για αριστερή παρένθεση δίμηνης διάρκειας μιλούσατε τότε. Παραλαμβάνετε μια χώρα με 35 δισεκατομμύρια ασπίδα προστασίας της ελληνικής οικονομίας από τις όποιες πιέσεις των διεθνών εξελίξεων», είπε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατήγγειλε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Οι λιγότεροι φόροι, που επαγγέλλεστε και επαγγελθήκατε, είναι το τυράκι στη φάκα του λιγότερου κοινωνικού κράτους».

«Επιβεβαιώνετε ότι η φράση «και αν δεν είχαμε τρόικα, έπρεπε να βρούμε» δεν είναι μια παραξενιά του Αντιπροέδρου σας, είναι η πολιτική σας επιλογή για συγχρονισμό του οικονομικού σας βηματισμού με τον νεοσυντηρητικό, νεοφιλελεύθερο βηματισμό των δανειστών μας», επισήμανε ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Διαψεύδουν η εργαζόμενη και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ότι υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην υπηρεσία

κορωνοϊός

Σχετικά με το άρθρο του ekriti.gr ότι θετική στο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε εργαζόμενη στη ΔΟΥ Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το μέσο τόσο η εργαζόμενη όσο και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ και διέψευσαν την πληροφορία ότι ήταν θετικό το τεστ.

Μάλιστα η εργαζόμενη στη ΔΟΥ μας είπε ότι πράγματι η κόρη της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά, στα τεστ που έγιναν στο οικογενειακό περιβάλλον, όλα ήταν αρνητικά.

Το ekriti.gr παραθέτει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να φωτίσει κάθε πλευρά του θέματος και να ενημερωθούν υπεύθυνα οι πολίτες. Το γεγονός ότι το τεστ στην εργαζόμενη είναι αρνητικό (όπως μας διαβεβαίωσε) είναι πολύ καλό και ευχή μας είναι να μην υπάρξει ξανά άλλο κρούσμα.

Όμως, από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το θέμα ήμασταν υποχρεωμένοι να το αναδείξουμε.