Κρήτη

Ηράκλειο

Η τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων

οδηγοί τουριστικών λεωφορείων αεροδρόμιο

Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου για τη χθεσινή τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας:

"Η απόλυτη δικαίωση των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων επιβεβαιώθηκε στην τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο εργασίας, που πραγματοποιήθηκε χτες, παρουσία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συναδ. Στέλιου Βοργιά και εκπροσώπων της Γ.Σ.Ε.Ε, ανάμεσα στο Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και εκπροσώπους των εργοδοτών - Πρακτόρων.

Nα σημειωθεί ότι παρά την καταδικαστέα απ΄ όλους αρχική στάση των εργοδοτών, με άρνηση διαπραγματεύσεων, η πρόταση του Υπουργείου εργασίας ταυτίστηκε με αυτή του Σωματείου, σύμφωνα με την οποία καλεί του εργοδότες να αναλάβουν την κοινωνική εταιρική ευθύνη τους και να υπογράψουν την παράταση της ΣΣΕ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, έως τότε οι οδηγοί θα συνεχίσουν την απεργία τους με την πλήρη στήριξη του ΕΚΗ μέχρι την τελική τους δικαίωση για ΣΣΕ."

Κρήτη

Κρήτη: Το... έσκασαν με αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο καραντίνας

τουρισμός ξενοδοχείο καραντίνας

Σε αναζήτηση ατόμων που το... έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά όπου φιλοξενούνταν, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των ατόμων που διέφυγαν είναι απροσδιόριστος ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς είναι θετικοί και ποιοι όχι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα διέφυγαν με αυτοκίνητο.