Κρήτη

Ηράκλειο

Επιπλοξυλουργοί Ηρακλείου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

επιπλοξυλουργοι

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Ν. Ηρακλείου που συγκροτήθηκε με ομόφωνη απόφαση σε σώμα και προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Οκτωβρίου 2021 απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Κουζούλογλου Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Τροχαλάκης Γρηγόρης
Γεν. Γραμματέας: Πατεράκης Μάρκος
Ταμίας: Χουλάκης Μαρίνος

Μέλη:
Ανδρουλάκης Δημήτριος
Βασιλάκης Δημήτριος
Λεκάκης Χαράλαμπος

Συγκροτήθηκε σε σώμα και η Ελεγκτική επιτροπή ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Βρουχάκης Μιχαήλ
Μέλη: Αδαμάκης Νικόλαος, Μιμίκος Ιωσήφ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ουρές και κυκλοφοριακό "έμφραγμα" - Πουθενά αστυνομία (φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο άτυχος παππούς που πνίγηκε για τα εγγόνια του

Κρήτη

Λασίθι

Δήμος Ιεράπετρας: Αποκαθίσταται η βατότητης της περιφερειακής οδού Μουρνιών

Ιεράπετρα

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του πρώην Προέδρου της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση της βατότητας τμήματος μήκους 750 μ που σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση με διαβρωμένα και αποσαθρωμένα τμήματα ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κος Καλαντζάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης κρισιμότητας για την ευρύτερη περιοχή που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε την ανάγκη που υπήρχε και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας μελετήσαμε, πήραμε τις εγκρίσεις, διεκδικήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, το δημοπρατήσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία προς την ευρύτερη περιοχή διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Συρροή κρουσμάτων μετά την όπερα

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα

 

 

ESPA BANNER