Κρήτη

Ηράκλειο

Δήλωση του Σωκράτη Βαρδάκη για την 28η Οκτωβρίου

vardakis_28oktovriou.jpg

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, παρευρέθηκε στην δοξολογία που τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο Γαζίου, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στην Ελευθερίου Βενιζέλου, απ’ όπου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η 28η Οκτωβρίου είναι μέρα – σύμβολο των αγώνων του Ελληνικού Λαού ενάντια στο φασισμό, ενάντια στην υποδούλωση. Οι Έλληνες με αρετή και τόλμη διεκδίκησαν την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία τους. Οφείλουμε να τιμάμε το έπος της 28ης  Οκτωβρίου και να μην λησμονούμε τις ιστορικές μνήμες του παρελθόντος.
Χρόνια πολλά για την ημέρα υπερηφάνειας, την ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής