Κρήτη

Ηράκλειο

Αποκεντρωμένη Διοίκηση: Νεα Γενική Διευθύντρια Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Στο κεντρικό κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο, έγινε σήμερα η «αλλαγή σκυτάλης» για την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης, Ευφροσύνης Τσαγκαράκη – Μαυράκη, η οποία αποχώρησε από την Υπηρεσία της λόγω συνταξιοδότησης. Ως ένα από τα αξιότερα και εμπειρότερα στελέχη του φορέα, η κα Τσαγκαράκη υπηρέτησε και ενίσχυσε, με την κατάρτιση της ως Χημικός Μηχανικός και με την πολυετή εμπειρία της σε θέσεις ευθύνης, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης στις οποίες προσέφερε για τέσσερις δεκαετίες στην Κρήτη.

Στη θέση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής τοποθετείται η Δασολόγος Δρ. Χαρά Καργιολάκη, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στις Διευθύνσεις Δασών Ρεθύμνου και Χανίων. Η κ. Καργιολάκη έχει υπηρετήσει στο Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και διαθέτει υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τεχνογνωσία στους τομείς της προστασίας και διαχείρισης περιβάλλοντος.

Παρουσία όλων των Γενικών Διευθυντών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης καθώς και των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών, η Συντονίστρια ευχαρίστησε την απερχόμενη Γενική Διευθύντρια, κα Τσαγκαράκη - Μαυράκη, για την προσφορά, το ήθος και την ενεργητικότητα της και, καλωσόρισε τη νέα Γενική, κα Καργιολάκη, με την ευχή να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έργο και καλύτερες υπηρεσίες στην καινούρια της θέση. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Κατηγορείται ότι χτύπησε την κόρη της επειδή δεν διάβαζε

Μιχάλης Καραμαλάκης: Παραμένει Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο Ηρακλειώτης Αντιστράτηγος

Εργαζόμενοι στην Κρήτη, ασφαλισμένοι στη Βουλγαρία και φοβούνται να μιλήσουν!

  

Κρήτη

Τηλεδιάσκεψη Εργ. Κέντρων Κρήτης, Ρόδου, Κέρκυρας με τα Σωματεία Τουρ. Λεωφορείων

εργατικό κέντρο ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24 -02-21μεταξύ των Εργατικών Κέντρων Κρήτης, Ρόδου και Κέρκυρας, με των Σωματείων Τουριστικών λεωφορείων των περιοχών τους, για τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου.

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου ζητούν από τους πράκτορες και τους ιδιοκτήτες Τουριστικών λεωφορείων να αναλάβουν την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία της Κρήτης υπογράφοντας αξιοπρεπή συλλογική σύμβαση εργασίας. Όπως έγινε με τους
συνάδελφους τους στη Ρόδο, που υπέγραψαν συλλογική σύμβαση εργασίας χωρίς μειώσεις σεβόμενοι με αυτόν τον τρόπο τους εργαζόμενους και αναλαμβάνοντας σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας την ευθύνη που τους αναλογεί.

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου δηλώνουν ότι θα στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης οι οποίοι να σημειωθεί έρχονται από τον περσινό μεγαλειώδη απεργιακό αγώνα τους για το δικαίωμα στη αξιοπρέπεια, για το δικαίωμα Συλλογικής Σύμβασής Εργασίας.

Καλούμε τους εργοδοτικούς φορείς να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να βρουν λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων τους έτσι ώστε όλοι μαζί να μπούμε σε μια ακόμη δύσκολη τουριστική σεζόν με εργασιακή ειρήνη.

Ειδήσεις σήμερα 

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ρίχνετε λάσπη, κανένα μυστικό δεν με συνδέει με την κυρία Μενδώνη

Λουτράκι: Άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!

Κρήτη: Προειδοποιούν με κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων