Κρήτη

Ηράκλειο

"Αναζητώντας τον Μίτο στον Λαβύρινθο της Σύγχρονης Εκπαίδευσης" στο Ηράκλειο

σχολείο μάσκα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και με τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνει το 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:

«Ερευνώ, διδάσκω, μαθαίνω: Αναζητώντας τον Μίτο στον Λαβύρινθο της Σύγχρονης Εκπαίδευσης»

Το Συνέδριο θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διαδικτυακά, χωρίς φυσική παρουσία, από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2020.

Η παρακολούθηση και η συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου θα είναι δυνατή αποκλειστικά κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής. Πληροφορίες για την εγγραφή και την είσοδο των συνέδρων στον ψηφιακό χώρο του Συνεδρίου και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://conf.pdekritis.gr.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Απίστευτο αλαλούμ: Στο επίπεδο 2 το Ηράκλειο λέει ο ΕΟΔΥ, στο 3 σύμφωνα με το ΦΕΚ

χάρτης ΕΟΔΥ

Ένα απίστευτο αλαλούμ σχετικά με το επίπεδο στο οποίο ανήκει η ΠΕ Ηρακλείου εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας του ΕΟΔΥ,  το μέχρι το πρωί "πορτοκαλί" Ηράκλειο έγινε "κίτρινο", έπεσε δηλαδή κατηγορία υγειονομικής επιτήρησης.

Σύμφωνα ωστόσο με το ΦΕΚ που εκδόθηκε πριν από λίγο η ΠΕ Ηρακλείου παραμένει σε "πορτοκαλί" συναγερμό έως 6 Νοεμβρίου, ισχύουν δηλαδή τα μέτρα αυξημένης επιτήρησης, μεταξύ αυτών και η απαγόρευση κυκλοφορίας.