Κρητικά και άλλα

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του πλοηγού ζωής (βίντεο)

κούρτογλου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου παρουσιάστηκε χθες Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Αγίου Τίτου, στο Παγοποιείον το πρώτο συγγραφικό δημιούργημα της επιτυχημένας επιχειρηματίας, Ξένιας Κούρτογλου.

Το βιβλίο με τίτλο “Η καλύτερη ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!” ενθουσίασε το κοινό του Ηρακλείου, τους φίλους, τους επιχειρηματίες και όλους ήρθαν να στηρίξαν την ιδιαίτερη "πρώτη" προσπάθεια της ιδιοκτήτριας της εταιρείας ερευνών αγοράς "Focus Bari" κα Ξένιας Κούρτογλου.
 

κούρτογλου

κούρτογλου, by mpeka

Το βιβλίο είναι ένα απόσταγμα της ζωής της συγγραφέος από όλους τις τομείς της ζωής της, ένας μοναδικός πλοηγός για ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή, ένα βιβλίο που αναδεικνύει τρόπους και βιωματικά παραδείγματα πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής μας.
 

κούρτογλου

κούρτογλου, by mpeka

Με ώριμη  σκέψη και ματιά στα πράγματα η συγγραφέας αποφασίζει μέσα από το βιβλίο να κάνει μια εκ βαθέων εξολομόγηση... οδηγό ζωής, για όσους πιστέψουν και εμπευστούν από την στάση της. Ακουμπά μέσα από ενότητες και εργασίες, την ψυχή, την σκέψη και την πρακτική όσων το μελετήσουν και υπόσχεται με σταθερότητα αξιών και στόχου, αλλαγή στην ζωή όλων... ΤΩΡΑ!

Λίγα λόγια ψυχής για το βιβλίο από την συγγραφέα:

 

Για το βιβλίο στην παρουσίαση μίλησαν, ο Γενικός Διευθυντής του Flashnews.gr, Γιάννης Ξυγκάκης, ο Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Μάξιμος Σενετάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του CosmosSport, Μιχάλης Τσικνάκης, και έστειλε χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου.

Βιογραφικό Ξένιας Κούρτογλου

Η Ξένια Κούρτογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στα Pierce και Deree College Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing και ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, ούσα ακόμη φοιτήτρια και μητέρα μιας τρίχρονης κόρης. Το 1988 ίδρυσε τη Focus Bari, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ερευνών καταναλωτή, με διεθνή αναγνώριση.
 

κούρτογλου

κούρτογλου, by mpeka

Μέσα από τη δουλειά της, η συγγραφέας μελετά εδώ και τριάντα χρόνια την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά και «φωτογραφίζει» όλες τις εξελίξεις της ελληνικής κοινωνίας. Με απέραντη αγάπη για την Έρευνα Αγοράς, τον επιστημονικό κλάδο που προάγει το υγιές επιχειρείν, η Ξένια Κούρτογλου δίδαξε το συγκεκριμένο μάθημα για δεκατέσσερα χρόνια ως προσκεκλημένη λέκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού, ενώ το 2012 ίδρυσε μαζί με άλλες επτά Ελληνίδες επιχειρηματίες το Δίκτυο i for U για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Είναι εδώ και πολλά χρόνια συχνά καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας, τεχνολογίας και προσωπικής ανάπτυξης.
 

κούρτογλου

κούρτογλου, by mpeka

Ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life & Business Coach με το ICPS Triple Certification in Coaching (MDI, AMA, Coach U), ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί τους τρόπους για να έχουν μια καλύτερη ζωή, μέσα από αυτοδυναμία και αυτοπεποίθηση.

Μάρα Μπέκα
 

Κοινωνία

Νέος Οδηγός Πολιτικής Επικοινωνίας ''ΕΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΘΑΙ'' του Θανάση Παπαµιχαήλ

Θανάσης Παπαμιχαήλ

Νέος Οδηγός Πολιτικής Επικοινωνίας του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαµιχαήλ. "Ευ Πολιτεύεσθαι 333+1 Tips" - Συμβουλές & Ιδέες, Μυστικά & Εµπειρίες, ∆ιαπιστώσεις & Αλήθειες. 

Τα 333+1 tips, της πολιτικής επικοινωνίας είναι αποτέλεσµα, της πολυετούς ενασχόλησης και εµπειρίας του συγγραφέα, στα πολιτικά δρώµενα της Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλίου.

Τα 333+1 tips, είναι πηγή έµπνευσης, στις καθηµερινές «ριπές» πολιτικής επικοινωνίας, του σύγχρονου πολιτικού.

Στην εποχή της ταχύτητας των εξελίξεων και του ∆ιαδικτύου, είναι προτάσεις συμπυκνωμένου πολιτικού λόγου, είναι µικρά «διαµαντάκια» που θα πρωταγωνιστήσουν στην επικαιρότητα και θα χαρίσουν γρήγορη και ανέξοδη αναγνωσιµότητα αλλά και αυθεντικότητα, σύγχρονης εικόνας πολιτικού.

Τα 333+1 tips, είναι εξαιρετική µαγιά και σπόρος,  για οµιλίες, συνεντεύξεις και δηλώσεις, που θα αφήσουν το προσωπικό σας στίγµα, θα «παίξουν» δυνατά στα ΜΜΕ και θα γράψουν «ιστορία». Για να µην είναι τα επικοινωνιακά σας πυρά «άσφαιρα»!
Σε pocket size (τσέπης), για να τα έχετε πάντα µαζί σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες του Οδηγού «Ευ Πολιτεύεσθαι»,
για ένα πλούτο πολιτικών φράσεων, στη μοναδική τιµή 15 ευρώ.

Σκέψου πολιτικά,
εκφράσου έξυπνα

 

Τ.: 210 9568 066, 210 9580 876 • Κ.: 6932 266 217

E.: grammateia@nkmediagroup.gr • Thanasis.papamichail@yahoo.gr