Κρήτη

Χανιά

Τέλος στην περιπέτεια με το ιστιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

ιστιοφορο

Στα Κύθηρα ρυμουλκήθηκε μετά από αρκετές ώρες ακυβερνησίας το ιστιοφόρο σκάφος που τα ξημερώματα έπλεε ακυβέρνητο ανοιχτά της Κρήτης, πολύ κοντά στα Αντικύθηρα. Οι Λιμενικές Αρχές κατάφεραν να το προσεγγίσουν νωρίς το μεσημέρι ενώ οι δύο επιβαίνοντες, ο ένας είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο Νοσοκομείο Χανίων, είναι καλά στην υγεία τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής