Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έδωσαν προκαταβολή για αυτοκίνητο αλλά δεν το ...είδαν ποτέ - Έδωσε λύση η ΕΛΑΣ

αστυνομια
 clock 20:17 | 24/10/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Εξιχνιάστηκε σήμερα (24/10) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος, έπειτα από ανάρτηση ηλεκτρονικής αγγελίας σε ιστοσελίδα σχετικά με την πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, έπεισε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 49 ετών μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να του καταβάλλουν σε τραπεζικό λογαριασμό, μέρος του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, αποσπώντας τους το ποσό των 4.500 ευρώ, για την αγορά του οχήματος, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια,  αφού ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, συνελήφθη το 33χρονος ημεδαπός σήμερα το πρωί σε περιοχή της Αττικής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis