Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Στην τελική ευθεία το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου

Κέντρο Υγείας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στην πόλη των Χανίων καθώς από σήμερα άρχισε η σταδιακή παραλαβή του βιοϊατρικού εξοπλισμού και η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής του εξοπλισμού το Κέντρο Υγείας θα παραδοθεί στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία παράδοσης του απαραίτητου εξοπλισμού προς την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου ολοκληρωμένου με τον εξοπλισμό του, όπως προβλεπόταν, άλλωστε, στις συμβατικές υποχρεώσεις του δήμου προς την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, η οποία από εδώ και στο εξής θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της λειτουργίας του Κέντρου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Κρήτη

Ηράκλειο: Πένθος για την οικογένεια της Εύης Γαρεδάκη

πένθος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Αντώνη Γαρεδάκη, πατέρα του στελέχους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Εύης Γαρεδάκη.

Ο Αντώνης Γαρεδάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 4 στην Παναγίτσα Μασταμπά στο Ηράκλειο και η ταφή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Περιβόλια Χανίων, στις 6.30 το απόγευμα.