Κρήτη

Χανιά

Γ. Βαρουφάκης: Την Κρήτη από μέσα σου δεν τη βγάζεις (βίντεο)

phpthumb_generated_thumbnail.jpeg

"Μπορεί να μην είμαι πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά την Κρήτη από μέσα σου δεν τη βγάζεις", δήλωσε ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο στα Χανιά.

Ο υπουργός Οικονομικών έφτασε το πρωί στα Χανιά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Παρακολούθησε τη δοξολογία στη Μητρόπολη και κατευθύνθηκε στο Ηρώο των Πεσόντων, όπου κατέθεσε στεφάνι, ενώ παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Στα Χανιά βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος δήλωσε "ο τόπος έχει ανάγκη από μία επανάσταση... την επανάσταση της λογικής".

(το βίντεο είναι από το flashnews)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER