Κρήτη

Χανιά

Δήμος Πλατανιά: Υποστηρικτής του 2ου Θερινού Σχολείου Εκπαίδευσης για την Αειφορία

δήμος πλατανιά

Η Περιφερειακή Δ/νση Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας  Εκπαίδευσης Κρήτης – Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κρήτης, πραγματοποιούν, στις 23-25 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμβάρι, το  2ο Θερινό Σχολείο Εκπαίδευσης για την Αειφορία

Στις εργασίες του Σχολείου θα συμμετάσχουν μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων από Σχολικές Μονάδες και του Δήμου μας. 

Ο Δήμος Πλατανιά, με δεδομένο το ενδιαφέρον του για την Αειφόρο Ανάπτυξη, υποστηρίζει ως συνδιοργανωτής τη διεξαγωγή του, που στόχο έχει να κατανοήσουν οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι συμμετέχοντες το πως μπορούν να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές, ο καθένας από την θέση του, ώστε ως μελλοντικοί ενεργοί πολίτες να εργάζονται προς την κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου  μας. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ