Κρήτη

Χανιά

Αποπεράτωση κατασκευής κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στην Τ.Κ. Πολεμαρχίου” του Δήμου Πλατανιά

img_9325.jpg

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι, την Πέμπτη  7 Νοεμβρίου 2019, υπογράφηκε  η Σύμβαση  για την εκτέλεση του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 234.000,00 €  με Φ.Π.Α., μεταξύ του Δήμου Πλατανιά  με την εκπρόσωπο της  αναδόχου εταιρίας  του Έργου «Κ/ΞΙΑΣ ΛΥΚΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ»

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΕΠ 002  Περιφέρεια Κρήτης με Κ.Α. 2014ΕΠ00200007 και είναι εγγεγραμμένο στο τακτικό τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2019 .

          Το έργο αφορά εργασίες για τηναποπεράτωση του ισόγειου κτιρίου Πολλαπλών Χρήσεων στην Τ.Κ. Πολεμαρχίου, καθώς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου αυτού, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

 

Κρήτη

Τραγωδία στην Κρήτη: Έδωσε τέλος στη ζωή του - Τον βρήκε ο γιος του

αυτοκτονία

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην Κρήτη με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε στον Καλαθά Ακρωτηρίου στα Χανιά όταν ένας άνδρας, γύρω στα 70, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Το άψυχο σώμα του, βρήκε σήμερα ο γιος του ο οποίος μετά από προσπάθειες να τον βρει, δεν τα είχε καταφέρει.

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια της αυτοχειρίας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.