Κρήτη

Αστυνομικά

Με τις βαλίτσες ανά χείρας εκατοντάδες αστυνομικοί από την Κρήτη

αστυνομικος

Τις βαλίτσες τους ετοιμάζουν 270 αστυνομικοί από όλη την Κρήτη προκειμένου την Τρίτη (6/9) να βρίσκονται στο νησί της Ρόδου όπου στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «Σύνοδος, για την Ειρήνη και την Ασφάλεια». Οι αστυνομικοί της Κρήτης πρόκειται να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που σχεδιάζονται για τη Σύνοδο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ημέρα επιστροφής έχει οριστεί η Κυριακή. 
Στη Σύνοδο θα μετέχουν επτά υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επτά των Αραβικών χωρών. Για την προετοιμασία της Συνόδου και για την ασφάλεια των υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Ρόδου, παρουσία στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών, της Αστυνομίας και της Περιφέρειας.
«Ευελπιστούμε η συνάντηση αυτή, εφ’ όσον επιτευχθεί συμφωνία, να μείνει στην ιστορία ως η συμφωνία της Ρόδου» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος.
 

Κρήτη

Κρήτη- κορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Συνολικά 48 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ σήμερα Κυριακή 09/05, σε συνολικά 1.428  κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης οι περισσότερες νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις του ιού, 23 δηλαδή, ανιχνεύθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

9 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο και μόνο 3 στο Λασίθι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Κορωνοϊός: 1.428 νέα κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Κορωνοϊός - Κομισιόν: Δεν ανανέωσε την παραγγελία για εμβόλια της AstraZeneca μετά τον Ιούνιο

Self test - Σχολεία: 10 χρήσιμες ερωταπαντήσεις για μαθητές κι εκπαιδευτικούς