Κόσμος

Βέλγιο: Νέο πάρτι οργίων απέναντι από νοσοκομείο με 50 άτομα

πάρτι

Ενώ καλά καλά δεν έχει κοπάσει ο «θόρυβος» γύρω από το γκέι πάρτι οργίων στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ, ο οποίος ανήκε στο συντηρητικό ακροδεξιό κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν, νέο παρόμοιο πάρτι κλυδωνίζει τη χώρα, σε μια περίοδο που όλες οι κυβερνήσεις της Ευρώπης επιστρέφουν στην τακτική του lockdown για να αντιμετωπίσουν ακόμα μια «έκρηξη» του κορωνοϊού.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ η συγκέντρωση έγινε στη βελγική επαρχία του Λουξεμβούργου, Βιρτόν, σε εξοχική κατοικία, η οποία μάλιστα βρίσκεται απέναντι από… νοσοκομείο. 

Στην αρχή οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι υπήρχα περίπου 20 άτομα, ωστόσο όταν εισέβαλαν στο σπίτι εντόπισαν 50 ανθρώπους, όλοι Γάλλοι. Ήταν όλοι τους γυμνοί, ενώ ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν και συνοδούς.

Παράλληλα οι αρχές εντόπισαν ναρκωτική ουσία, γνωστή ως «αέριο του γέλιου».

Όπως αναφέρει η brusselstimes, ο σκοπός ήταν για να γιορτάσουν τα γενέθλια 28χρονης Γαλλίδας.

Φυσικά, όπως ήταν λογικό, σε έναν από τους παρευρισκόμενους επιβλήθηκε πρόστιμο 250 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης: Κρήτη - click away: Τα προβλήματα στην αγορά και η αγωνία των εμπόρων

Ο πρώτος αρχηγός κράτους που καταλήγει από κορωνοϊό

Κρήτη

Ηράκλειο

Λαμπρινός για την παράταση του lockdown: Ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος

βασίλης λαμπρινός

Έκκληση στους Ηρακλειώτες για την τήρηση των μέτρων, έκανε με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, με αφορμή παράτασή τους στον Δήμο και την επέκτασή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, ο κ. Λαμπρινός επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά, λίγε ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, και ο δεύτερος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων και κυρίως για το αυξημένο ιικό φορτίο στα λύματα.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου:

"Η διατήρηση για τον Δήμο Ηρακλείου, καθώς και η επέκταση στην Περιφερειακή Ενότητα, του χαρακτηρισμού του «κόκκινου» σε βαθμό επικινδυνότητας όσον αφορά στη διασπορά του COVID-19, είναι στοιχείο χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί.

Ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος.

Για μια ακόμη φορά, κάνω έκκληση στους συμπολίτες και τους ζητώ την σχολαστική τήρηση των μέτρων που προβλέπονται. Είναι ο μόνος τρόπος για να ανακόψουμε την υπερμετάδοση του ιού που συνεχίζει να απειλεί την υγεία όλων μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΓΝΗ - κορωνοϊός: Στο ...περίμενε καρκινοπαθείς λόγω μη διαθεσιμότητας στις ΜΕΘ

Κρήτη: Συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη - Συνθήματα και στη ΝΟΔΕ Χανίων

Der Spiegel: Ερντογάν και Τραμπ πίσω από μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο στην Τουρκία