Κόσμος

«Influencer» συνελήφθη αφού σκηνοθέτησε τον ψεύτικο θάνατο του για να γίνει viral

«Influencer» συνελήφθη αφού σκηνοθέτησε τον ψεύτικο θάνατο του για να γίνει viral

Ο influencer Irfan Khan – γνωστός ως Iffy Khan στο διαδίκτυο – συνελήφθη αφού σκηνοθέτησε τον ψεύτικο θάνατο του στα κοινωνικά μέσα.

Δημοσιευμένο στο Instagram του, το οποίο έχει περισσότερους από 44 χιλιάδες οπαδούς, το γραφικό βίντεο δείχνει ότι ο 28χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας σε σιδηροδρομικές γραμμές αφού τον απέρριψε  η σύντροφος του.

Λίγο μετά τη δημοσίευσή του, το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον χρήστη Binu Varghese, με αποτέλεσμα περισσότερες από 300 χιλιάδες προβολές.

Εκτός του ότι οδήγησε τους συγγενείς του να ανησυχούν ότι ήταν νεκρός, το κλιπ έλαβε έντονη αντίδραση στα κοινωνικά μέσα καθώς ενθαρρύνει την αυτοκτονία.

 

 

Σε μια συνέντευξη με το VICE, ο ίδιος διευκρίνισε τις προθέσεις του για το βίντεο. «Το έφτιαξα για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Ήταν λάθος », είπε. «Η πρόθεσή μου δεν ήταν ποτέ κακή ή να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν».

Συνέχισε: «Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν μόνο ένα μέρος μιας σειράς βίντεο που έκανα. Στο δεύτερο μέρος, θα ξυπνούσα από το όνειρό μου και θα έβλεπα τα πρόσωπα των γονιών μου και το μήνυμα έπρεπε να είναι παρακινητικό και να πει στους ανθρώπους να μην αυτοκτονήσουν ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κούβα καταγγέλλει ότι η πρεσβεία της στο Παρίσι δέχτηκε επίθεση με μολότοφ

Αλβανία: Έκλεψαν οστά Ελλήνων ηρώων του 1940!

Βόρεια και Νότια Κορέα: Επαναφέρουν σε λειτουργία τους διαύλους επικοινωνίας τους

Κόσμος

Γερμανία –εκλογές: Εξακολουθεί να προηγείται το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα

Όλαφ Σόλτς

Λίγο πριν από τις εκλογές της Κυριακής το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των εκλογέων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό των δικτύων RTL και ntv η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα.

 

Συγκεκριμένα το SPD παραμένει στο 25%, όπως στις αρχές της εβδομάδας, ενώ Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές (CDU / CSU) παραμένουν στο 22%. Οι Πράσινοι (Die Gruenen) με 17% και η Αριστερά με 6% διατηρούν τα ίδια ποσοστά με την δημοσκόπηση των δύο δικτύων η οποία δημοσιεύτηκε στις αρχές της εβδομάδας. Το Φιλελεύθερο κόμμα (FDP) κερδίζει μία ποσοστιαία μονάδα και φτάνει στο 12%. Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) χάνει μια ποσοστιαία μονάδα και πέφτει στο 10%.

 

Όσον αφορά στην προτίμηση καγκελαρίου, ο υποψήφιος του SPD Όλαφ Σολτς και ο υποψήφιος καγκελάριος Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU / CSU) Άρμιν Λάσετ χάνουν από μια μονάδα έκαστος σε σύγκριση με την δημοσκόπηση των αρχών της εβδομάδας.

 

Έτσι ο Σολτς θα εξελέγετο καγκελάριος με ποσοστό 28% στην θεωρητική περίπτωση απευθείας εκλογής καγκελαρίου, ο δε Άρμιν Λάσετ θα ελάμβανε 13%. Η Αναλένα Μπέρμποκ, η υποψήφια καγκελάριος των Πρασίνων, θα ελάμβανε 16%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες - Συναγερμός στην Αστυνομία

Πλακιωτάκης - Ηράκλειο: Έργο "σταθμός" στον Δήμο Χερσονήσου

ESPA BANNER