Κόσμος

Δημοσιογράφος ξέχασε ανοιχτά τα φίλτρα στο Facebook και έγινε viral (βίντεο)

δημοσιογράφος φίλτρα

Το live στο Facebook του δημοσιογράφου Τζάστιν Χίντον έγινε viral καθώς ξέχασε ανοιχτά τα φίλτρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει γέλιο στο διαδίκτυο και τον ίδιο να αντιμετωπίζει με χιούμορ το συμβάν.

Ο δημοσιογράφος Τζάστιν Χίντον του δικτύου WLOS είχε κάνει μία live μετάδοση την προηγούμενη Πέμπτη αναφορικά με τη χιονόπτωση στο Μάντισον Κάουντι της Βόρειας Καρολίνας και πώς αυτή επηρεάζει τους δρόμους.

 

 

Όμως όταν άρχισε τη μετάδοση μέσω Facebook και τότε ξεκίνησαν να εμφανίζονται χρυσά μετάλλια και βαράκια στην οθόνη ωστόσο τα παράξενα σύμβολα συνέχισαν να είναι ευδιάκριτα.

Τότε βλέποντας στα σχόλια που έλεγαν ότι ήταν περίεργο το πρόσωπο του, διαπίστωσε ότι είχε αφήσει ανοιχτά τα φίλτρα προσώπου της εφαρμογής.

Μάλιστα ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του και με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στο γεγονός εμφανίζοντας όλες τις φωτογραφίες με τα φίλτρα, και γράφοντας «ελπίζω να απολαύστε τη χιονισμένη μέρα και να θυμάστε να χαμογελάτε».

Με πληροφορίες από CNN

Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο: Γιατροί αφαιρούν τον αναπνευστήρα από ασθενή

κορωνοϊός

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, κατά το οποίο οι γιατροί αφαιρούν τη μηχανική υποστήριξη αναπνοής από ασθενή που έχει διασωληνωθεί, λόγω κορωνοϊού. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο San Carlos στη Μαδρίτη και ο ασθενής ήταν ο πρώτος που εισήχθη στη ΜΕΘ. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσοκόμων, αλλά και των υπόλοιπων που απαρτίζουν το προσωπικό ενός νοσοκομείου, να αγωνίζονται σθεναρά για να μην αφήσουν τον κορωνοϊό να κερδίσει τον πόλεμο. 

Στην αρχή, ακούγεται ο γιατρός να λέει στον ασθενή «Ραούλ, πάμε να σου βγάλουμε αυτόν τον σωλήνα που έχεις στο στόμα;» και ύστερα, όταν η διαδικασία έχει τελειώσει τον ακούμε να του λέει «Λοιπόν, τώρα μπορείς να αναπνεύσεις ήρεμος». Και ξεσπούν όλοι σε χειροκροτήματα.