Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
99χρονη έλαβε ειδοποίηση από νοσοκομείο ότι είναι έγκυος
bretania-gunaika-99-eton-elabe-eidopoiisi-apo-nosokomeio-oti-einai-egkuos.jpg
 clock 17:08 | 26/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Όταν η 99χρονη Ντόρις Άιλινγκ από το Πόρτσμουθ της νότιας Αγγλίας παρέλαβε την αλληλογραφία της, το τελευταίο που περίμενε να διαβάσει ότι… είναι έγκυος.
Ανάμεσα στα γράμματα που παρέλαβε η κ. Ντόρις ήταν και μία επιστολή από νοσοκομείο της πόλης, με την 99χρονη αρχικά να σκέφτεται πως πιθανότατα πρόκειται για κάποια υπενθύμιση, ενδεχομένως για να κλείσει ραντεβού για εξετάσεις.
Ανοίγοντας όμως το γράμμα, με κ. Ντόρις με έκπληξη διαπίστωσε ότι το νοσοκομείο την ενημέρωνε -από λάθος- πως… είναι έγκυος.
Πάντως, τόσο εκείνη όσο και τα τρία της παιδιά, καθώς και τα 20 εγγόνια της, φάνηκαν να διασκεδάζουν με το σφάλμα του νοσοκομείου.
«Έχω τρία παιδιά και 20 εγγόνια, αλλά δεν έχω μείνει έγκυος τα τελευταία 70 χρόνια» δήλωσε χαριτολογώντας η 99χρονη στην εφημερίδα Sun, με το νοσοκομείο να σπεύδει να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis