Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε 127 ετών και άφησε 161 απογόνους!
511212_mexicana-longeva-127-anos-leandra-becerra-lumbreras.jpg
 clock 08:20 | 21/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε ηλικία 127 ετών πέθανε μια γυναίκα σε επαρχία του δυτικού Μεξικού όπως επιβεβαίωσε κυβερνητική υπηρεσία η οποία επαλήθευσε και την ηλικία της γηραιάς αυτής μεξικανής. Η Λεάντρα Μπερέσα γεννήθηκε στα βόρεια σύνορα της πολιτείας Ταμαουλίπας στις 31 Αυγούστου του 1887 και πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της στην πόλη Ζαποπαν στην δυτική πολιτεία Γιαλίσκο.

Η Μπερέσα δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των πιο ηλικιωμένων στον κόσμο επειδή δεν είχε επίσημα έγγραφα, όπως είπαν οι κυβερνητικές υπηρεσίες του Μεξικού. Η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, όμως ο εγγονός της, ένας 70χρονος άντρας, είπε ότι απλά σταμάτησε να αναπνέει, έχοντας αναπτύξει προβλήματα στους πνεύμονες της πριν από λίγους μήνες.

Είπε ότι η γιαγιά του συνήθιζε να λέει ιστορίες για τη Μεξικανική Επανάσταση, η οποία ξεκίνησε το 1910.«Συνάντησε τον Πάντσο Βίλα», είπε ο εγγονός, της Μπερέσα

Ο επικεφαλής του μητροπολιτικού κέντρου για τους ηλικιωμένους στην πόλη όπου πέθανε η 127 ετών γυναίκα είπε ότι η Μπεράσα είχε πέντε παιδιά, που είχαν όλα πεθάνει, και μέχρι το 2011, είχε αποκτήσει 161 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis