Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για τον θάνατο της Μαρίτας Αγγελοπούλου

Image
μαρίτα αγγελοπούλου
 clock 10:27 | 26/07/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου στο Αίγιο. Η επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και αναμένεται να εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Image
μαρίτα αγγελοπούλου

Στο Αίγιο κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό νέο και όλοι όσοι την γνώριζαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Την χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματία που στεκόταν αξιοπρεπώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια.

Image
μαρίτα αγγελοπούλου

Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε οι γνωστοί της, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της.

Η δολοφονία του πατέρα της που είχε συγκλονίσει το Αίγιο
Η οικογένεια Αγγελόπουλου στιγματίστηκε από μια αδιανόητη τραγωδία το 2011, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας της οικογένειας, Αγγελος Αγγελόπουλος. Μαθηματικός, ιδιοκτήτητης φροντιστηρίων και δραστήριος επιχειρηματίας σε πολλούς τομείς, έπεσε νεκρός στην πυλωτή του σπιτιού του όπου του είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος του, κατ' εντολήν πρώην συνεργάτη του με τον οποίο είχαν κάποιες διαφορές.

Το πλήρες χρονικό της υπόθεσης της δολοφονίας του πατέρα της οικογένειας περιγράφει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υπενθυμίζοντας ότι το έγκλημα έγινε μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου. Τον άτυχο άντρα πυροβόλησε με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος. Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24 23 και 25 ετών για τη δολοφονία (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου).

Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις οδηγίες και τις εντολές 46χρονου, υποδεικνύοντας τον ως τον ηθικό αυτουργό της στυγερής δολοφονίας. Επρόκειτο για επιχειρηματία της Αιγιάλειας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με τον Αγγελόπουλο. Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, όμως υπήρχαν στοιχεία που τον «έκαιγαν».

Image
μαρίτα αγγελοπούλου

Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα στη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook, ξεχωρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας φίλης της που περιγράφει την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της:

«Κορίτσι γλυκό, γυναίκα θεσπέσια, πνεύμα ανήσυχο, ψυχή ευαίσθητη. Χαμόγελο φωτεινό, γέλιο γάργαρο, μάτια αστραφτερά. Από το πρωί που έμαθα πως μας άφησες , μου περνάνε από το μυαλό στιγμές μας από τα 15χρόνια μας μέχρι πρόσφατα. Πιο πολύ από όλες τη νύχτα που ήμασταν σπίτι σου πριν την κηδεία του μπαμπά σου. Δεν ήθελες να κάθεσαι στο σαλόνι που ήταν το φέρετρο και μας είχες πάρει να καθόμαστε σε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή μου ζήτησες να πάμε στην κουζίνα να φέρουμε κάποια κεράσματα. Καθώς περάσαμε από την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού, μου είπες : “Μισό λεπτό να δω, τι κάνει”. Πήγες κοντά του, χάιδεψες το φέρετρο και επέστρεψες λέγοντας: “Καλά είναι”. Τώρα που πας να τον βρεις , είμαι σίγουρη πως θα είσαι κι εσύ καλά αφού θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του. Καλό ταξίδι, Μαρίτα μου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πανικός για ζευγάρι - Η σφαίρα "καρφώθηκε" στο μπάνιο του σπιτιού τους

Κρήτη - πυρκαγιές: Πάνω από 100 στρέμματα γης έγιναν στάχτη...

Σπάτα: Σοκαριστικό δυστύχημα με ελικόπτερο - Ο έλικας διαμέλισε 21χρονο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis