Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συγκινεί πατέρας θύματος - «Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου τη φέρει πίσω, ούτε με όλο τον χρυσό του πλανήτη»

Image
πατερας 28χρονη τεμπη
 clock 22:12 | 12/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Χρήστος Χούπας κλήθηκε να σχολιάσει τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου, εμένα δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», ανέφερε ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «βάλσαμο» τα μέτρα στήριξης στους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες που έχουν αναπηρία άνω του 50%.

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Χούπας.

Τόνισε πως το θέμα εκτός από ηθικό είναι και οικονομικό. «Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση είπε πως το ανέθεσε όπως και άλλοι γονείς στον δικηγόρο του και «ό,τι θέλει ας προκύψει, ό,τι θέλει ας κάνει. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα περιοριστώ στον δικό μου ρόλο».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν αντέχω άλλο»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Τέμπη: Συγκλονίζει ο δικηγόρος της άτυχης Ιφιγένειας  – «Όταν άνοιξα το τσαντάκι της είδα…»

Τέμπη: Συγκλόνισε η γιαγιά της άτυχης Φραντζέσκας – «Αφήστε να τη δω κι άλλο στο πλάνο»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis