Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 13χρονος διακινούσε στο σχολείο «προσωπικές» φωτογραφίες συμμαθήτριάς του

Image
κορίτσι
 clock 13:37 | 18/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, μετά από Εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας από πλευράς μαθητών γυμνασίου της ζώνης ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Ένας μαθητής γυμνασίου στη Ρόδο, ηλικίας 13 ετών, φέρεται να είχε σχέση με μια συμμαθήτρια και συνομήλική του και να έχει καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές οι οποίες κοινολογήθηκαν σε μαθητές του ίδιου σχολείου, καθώς και καθηγητές. Στην υπόθεση φέρεται να έχει εμπλοκή και έτερη μαθήτρια.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της κι εκείνοι τη διεύθυνση του σχολείου, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας και να έχει κινηθεί η διαδικασία κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου αυτών από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Έχει διοριστεί εξάλλου παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για τη λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα καταθέσουν και καθηγητές.

Ήδη, ο ένας εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων μαθητών κλήθηκε στην Ασφάλεια και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Η δήθεν αγάπη... της στοίχισε 105.000 ευρώ

Ηράκλειο - Τραγωδία: Τον καταπλάκωσε τοίχος και άφησε την τελευταία του πνοή

Χρονοταξιδιώτης "αποκαλύπτει" την ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis