Κοινωνία

Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα – Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την βρήκε

Μαρκέλα

Είδε την 10χρονη Μαρκέλλα να περιπλανιέται στο δρόμο και την πλησίασε για να την ρωτήσει που πηγαίνει.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στο thestival:

 

 

πηγή : thestival.gr

Κόσμος

Κύπρος: Εξαφάνιση μοναχού από το μοναστήρι του Σταυροβουνίου

Ιερά Μονή Σταυροβουνίου - Κύπρος

Επί ποδός βρίσκεται η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου μετά την εξαφάνιση μοναχού από τους χώρους του μοναστηριού.

Τα μέλη της Μονής Σταυροβουνίου προχώρησαν σε καταγγελία για την εξαφάνιση του μοναχού, ο οποίος πριν από την αναχώρησή του άφησε ένα σημείωμα, ενημερώνοντας ότι πρόκειται να εγκαταλείψει τη Μονή για να ασκητέψει στα βουνά. Το εν λόγω σημείωμα εντοπίστηκε στο κελί του στις 14 Μαϊου.

Στο μεταξύ, σε συναγερμό βρίσκονται και οι κάτοικοι της περιοχής Κόρνου αλλά και οι παρατηρητές της γειτονιάς που ενημέρωσαν τα μέλη τους με σχετικό γραπτό μήνυμα.

Ο μοναχός περιγράφεται ως μέτριου αναστήματος, λεπτής σωματικής διάπλασης με γενειάδα, πράσινα μάτια και ξανθά μαλιά. Κατά την αναχώρηση του από το μοναστήρι φέρεται να φορούσε μαύρο ράσο μοναχού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μονή το τελευταίο διάστημα παρέμεινε κλειστή εξαιτίας περιστατικών κορωνοϊού που εντοπίστηκαν ανάμεσα στους μοναχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το "σπίτι" του Αγίου Σπυρίδωνος στο νησί των Φαιάκων (βίντεο)

Παναγία Τήνου: Το θεραπευτικό λάδι και τα θαύματα στους προσκυνητές