Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου το πιθανότερο κίνητρο πίσω από την εκτέλεση - Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Image
περιπολικό
 clock 18:24 | 04/09/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Εν ψυχρώ, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα, έγινε η εκτέλεση άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Οι δράστες κυνήγησαν από την οδό Αγαθοδέμονος το θύμα τους, το οποίο προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ πυροβολούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λίγα μέτρα μακριά. Δίπλα του βρέθηκε ποσό περίπου 4.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, συμβόλαιο θανάτου φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, καθώς οι δράστες έδωσαν τη χαριστική βολή στο θύμα.

Το θύμα φέρεται να είχε τρία διαφορετικά ονόματα και να δήλωνε ότι έχει τουρκική υπηκοότητα.

Τουλάχιστον δύο με τρεις δράστες φαίνεται να κυνήγησαν τον άτυχο άνδρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και μάλιστα χθες βράδυ γινόταν εκεί κοντά παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να έχει κόσμο που κυκλοφορούσε και παιδιά να παίζουν λίγα μέτρα από το σημείο των πυροβολισμών.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η συγκεκριμένη δολοφονία με τους πυροβολισμούς που προηγήθηκαν στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών, στην πλατεία Βάθη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 14 κάλυκες και το θύμα φαίνεται να είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Επάνω στο σώμα του βρέθηκαν 4 με 5 κάλυκες και φέρει τραύματα στον θώρακα αλλά και το κεφάλι.

Οι σφαίρες που έφευγαν ανεξέλεγκτα έχουν προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα, με σπασμένα τζάμια αλλά και τρύπες.

Οι μαρτυρίες

Η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια και οχήματα διαφυγής.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι άκουσε στην αρχή 6-7 πυροβολισμούς, έπειτα σταμάτησαν για λίγο και ύστερα ξεκίνησαν ξανά. Έκανε λόγο επίσης για βήματα που άκουσε, σαν να τρέχουν κάποιοι στον δρόμο.

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες συλλέγουν καταθέσεις και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο των δραστών, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια και πάλι προς την οδό Αγαθοδέμονος.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Τρεις νέοι θεσμοί από το νέο σχολικό έτος

Ληστής έπαθε εγκεφαλικό κατά την καταδίωξη (βίντεο)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis