Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαίρη Μαράντη

Image
 Μαίρη Μαράντη
 clock 20:58 | 28/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Μαίρη Μαράντη, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες πέθανε, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην γενέτεριά της το Αίγιο.

Η Μαίρη Μαράντη, ήταν η ερμηνεύτρια του «θα πάρω φόρα» στην θρυλική ταινία «Όλα Είναι Δρόμος». Για τη συγκεκριμένη ταινία μάλιστα, είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο όταν σε μια σκηνή πιάνει φωτιά η καπαρντίνα του Γιώργου Αρμένη: «Έγινε πολύ φυσιολογικά. Έβρεξε την καπαρντίνα του με ουίσκι κι έβαλε φωτιά. Πήγε να πάρει φωτιά και την πέταξε την καπραντίνα. Δεν φοβήθηκε ούτε ο ίδιος. Έγινε και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει καλά καλά. Εν συνεχεία που παίζονταν η ταινία είχε φάση. Τώρα πέρασε στη νεολαία κι είναι ευχάριστο».

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Ιανουάριο στην ΕΡΤ, είχε αναφέρει πως «το τραγούδι το αγαπώ ακόμα και μέχρι να πεθάνω, βγάζεις τον εαυτό σου». Για την εποχή του '70 και του '80, το διάστημα που μεσουρανούσε το λαϊκό τραγούδι, η ίδια περιέγραφε πως οι θεατές πετούσαν πιάτα και τα πόδια των τραγουδιστών τραυματίζονταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για να σταματήσει η αιματοχυσία των αμάχων Παλαιστινίων

Η στιγμή που ελάφι μπαίνει σε εστιατόριο γεμάτο κόσμο

Ηράκλειο: Είχε στήσει στο υπόγειο της πολυκατοικίας εργαστήρι επισκευής όπλων και γομωτήριο φυσιγγίων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis