Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή έξω από τα δικαστήρια που απολογείται ο κρεοπώλης - «Πού είναι ο Μπάμπης» φωνάζουν συγγενείς

Image
δικαστήρια συγγενής Μπάμπη
 clock 12:04 | 22/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, όπου αυτή την ώρα απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός μάρτυρας για την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη.



Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια και φωνάζουν «Πού είναι ο Μπάμπης».

Image
δικαστήρια δίκη κρεοπώλη 1

 

Image
δικαστήρια συγγενής Μπάμπη 1

 

Image
δικαστήρια δίκη κρεοπώλη

 

Image
δικαστήρια δίκη κρεοπώλη 3



Φρούριο τα δικαστήρια



Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια τα ξημερώματα, ενώ οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο 50χρονος επιπλέον είχε μεταφερθεί σε διαφορετικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, υπό άκρα μυστικότητα, καθώς επικρατεί αναβρασμός στην τοπική κοινωνία.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό, με τις Αρχές να εκτιμούν πως το κάνει από φόβο καθώς είναι «στριμωγμένος». Την ίδια ώρα έχουν καταρριφθεί όλοι οι ισχυρισμοί του, με αποκορύφωμα αυτό της χρήσης ουσιών το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους συνεχίζονται οι έρευνες



Στο μεταξύ, σε ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, έχουν εναποθέσει οι συγγενείς και οι Αρχές τις ελπίδες τους να βρουν τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος εδώ και 17 ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.



Ειδική ομάδα βρίσκεται από θες στο Μεσολόγγι, κατόπιν εντολής των Δικαστικών Αρχών της περιοχής που αποδέχθηκαν σχετικό αίτημα της οικογένειας. Αρκετοί συγγενείς συμμετέχουν  στις έρευνες.



Οι έρευνες έχουν εστιάσει σε σημεία της λιμνοθάλασσας και σε βάλτους της περιοχής.



Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε, χθες στο MEGA σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος.



«Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών.



«Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ομάδα μετά από δικό μας αίτημα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη, και ήδη από χθες έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και πηγάδια. Θέλω να πιστεύω πως αύριο αυτός ο άνθρωπος θα πει κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μάνα και αδελφή που δεν μπορεί να αγαλιάσει η ψυχή τους και έναν άνθρωπο που απαντά με ‘’όχι’’. Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέτρα στήριξης για τις νέες οικογένειες: Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 στα 2.400 ευρώ

Εκπαιδευτικοί: Τα 5 βήματα προς τη συνταξιοδότηση - Τι πρέπει να προσέξουν

Έβαλε... κοριό στο λούτρινο του παιδιού της για να κρυφακούει τον πρώην σύζυγό της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis