Κοινωνία

Νεκρός 80χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε ο 80χρονος που παρασύρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από διερχόμενο ΙΧ στην παραλιακή στο ρεύμα με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στην συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Ναϊάδων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, χτύπησε τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει σοβαρά.

 

Κοινωνία

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 28 Φεβρουαρίου

λουλούδια

28 Φεβρουαρίου: Όσιος Βασίλειος ο Ομολογητής, Όσιος Κασσιανός ο Ρωμαίος, Αγία Κυράννα η Νεομάρτυς, Άγιος Προτέριος ο Ιερομάρτυρας Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας, Όσιος Βάρσος Επίσκοπος Δαμασκού, Άγιος Αβρίκιος ο Μάρτυρας, Άγιος Νέστωρ ο Μάρτυρας, Οσίες Μαράνα και Κύρα, Άγιοι Έξι Μάρτυρες εξ Αιγύπτου, Άγιος Ιωνάς ο Λέριος, Άγιος Γεώργιος ο Ομολογητής Επίσκοπος Δεφέλτου, Άγιοι Νυμφάς και Εύβουλος οι Απόστολοι, Άγιοι Μακάριος, Ρουφίνος, Ιούστος και Θεόφιλος οι Μάρτυρες, Άγιοι Καιράλιος, Πουπούλιος, Γάιος και Σεραπίων οι Μάρτυρες, Όσιος Γερμανός εκ Ρουμανίας, Άγιοι Τεσσαράκοντα Χιλιάδες Μάρτυρες, Άγιος Νικόλαος του Πσκωφ, Όσιος Μελέτιος Επίσκοπος Χαρκώβ, Μνήμη Μεγάλου Σεισμού

Σήμερα γιορτάζει η Κύρα, η Κυράτσα η Κυράννα και η Μαριάννα.

Μην ξεχάσετε τα τους πείτε Χρόνια Πολλά!