Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Το σπαρακτικό μήνυμα του συζύγου της

Image
αλεξάνδρα κορωνοϊός
 clock 09:12 | 10/07/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Η 40χρονη Αλεξάνδρα Σιώζου, ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη και ο 67χρονος πατέρας της Χαράλαμπος, άφησαν την τελευταία τους πνοή με 20 μέρες διαφορά στη ΜΕΘ του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Νόσησαν όλοι την Μεγάλη Εβδομάδα. Νόσησαν όλοι ταυτόχρονα. Μιλάμε για τον παππού, για τον πατέρα και τις δύο κόρες. Και οι τρεις οικογένειες λοιπόν, σαν δεμένες οικογένειες νόσησαν πολλοί ταυτόχρονα.  Την ίδια στιγμή, απλά υπήρξε το θέμα ότι κάποιοι είχαν προλάβει και είχαν εμβολιαστεί, κάποιοι είναι μικρά παιδάκια οπότε και που νόσησαν δεν υπήρξε πρόβλημα και ο θείος μου και η ξαδέρφη μου ενώ είχαν προγραμματίσει τον εμβολιασμό δεν είχαν προλάβει να κάνουν το εμβόλιο».

Ο εμβολιασμός αποδείχθηκε σωτήριος για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που νοσήσαν, ωστόσο η 40χρονη που είχε υποκείμενα νοσήματα δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί.

«Η ξαδέρφη μου είχε κάποια προβλήματα υγείας, πήγαινε καλά, ήταν στο σημείο να τα ξεπεράσει αλλά δεν τα κατάφερε. Προχθές έφυγε η ξαδέρφη μου, ο θείος μου, την Κυριακή έχουμε τα σαράντα, έφυγε πριν από 25 ημέρες περίπου».

Η Αλεξάνδρα Σιώζου, κόλλησε από τον πατέρα της, ο οποίος εμφάνισε πρώτος συμπτώματα  και αν η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης, δεν τα κατάφερε.

«Ο θείος μου για παράδειγμα ενώ πήγαινε να γλιτώσει από τον κορωνοϊό, είχε κάποιο προβληματάκι, το οποίο αν έκανε μια επέμβαση ένας οποιοδήποτε άλλος θα ήταν (καλά), αλλά αφού τον βρήκε εξουθενωμένο, δεν τον άφησε να ζήσει».

Ράγισε καρδιές ο σύζυγός της

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στα Ιωαννινα με συγγενείς, φίλους  και συναδέλφους  να την αποχαιρετάνε με δεκάδες ποστ στο facebook.

Ανείπωτη η οδύνη του συζύγου της που όπως ανέφερε έχασε τον άγγελο του και ζήτησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την στήριξη των μονάδων κόβιντ και τις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών.

«Από χθές η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγει νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα. Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που πάλευαν στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε, η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθει λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19».

Ζήτησαν λοιπόν να πάνε τα χρήματα εκεί για να μπορέσει να γίνει κάτι. Να βρεθεί μια λύση, χάθηκαν άδικα. Από ένα εμβόλιο που είχαν προγραμματίσει να κάνουν και δεν πρόλαβαν να κάνουν.

Η 40χρονη αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και την 5χρονη κόρη της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαμήλιο γλέντι έσπειρε τον κορωνοϊό - Δεκάδες τα κρούσματα

Τουρισμός για όλους: Τριήμερη παράταση για τις αιτήσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis