Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

Image
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΟΥΖΙ
 clock 07:12 | 09/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το απόγευμα της Τετάρτης η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα βίντεο ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Mega κόβουν την ανάσα καθώς δείχνουν τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε χθες το απόγευμα η Χριστίνα Σούζη στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο της γνωστής μετεωρολόγου ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Χριστίνα Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί όπως μας λέει να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Οι εικόνες στο σημείο είναι σκληρές και το κάθε δευτερόλεπτο μετά το ατύχημα κρίσιμο. Στο φανάρι που ακινητοποιείται το όχημα της Χριστίνας Σούζη έτυχε να βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

«Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”», είπε στο MEGA ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Από το παράθυρο ο Βασίλης Κωνσταντίνου σκύβει και καταφέρνει να βγάλει την τραυματισμένη μετεωρολόγο από το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόρη πρώην βουλευτή είδε τον «χάρο με τα μάτια της»

Κεφαλονιά: Δύο τραυματίες από την αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου

Δημοτικός σύμβουλος κατέρρευσε την ώρα της συνεδρίασης – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis