Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για εξαφάνιση 15χρονης

Image
Χαμόγελο του παιδιού
 clock 20:41 | 30/09/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 15χρονης Μπίμπι Αμίνα (όνομα) Σαχάμπ Ζαντά (επίθετο) τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Άγιο Παντελεήμονα το περασμένο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσίευσε τα στοιχεία της κατόπιν αιτήματος της οικογένειά της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά είναι αφγανικής καταγωγής, έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Αναλυτικά για την εξαφάνιση, το «Χαμόγελο» αναφέρει: «Στις 25/09/2021 και ώρα 20:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη, στις 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

 

 

Σήμερα, 30/9/2021, γίνεται αναδημοσίευση, της αφίσας εξαφάνισης της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), με επικαιροποιημένη φωτογραφία της ανήλικης, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της. Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δικαστήριο: Απαγορεύεται στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης»

Κυπαρισσία: Εκδίδεται στην Ελλάδα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Μόνικα

Μικρός Φώτης: Πήρε εξιτήριο και ζήτησε να φάει παστίτσιο

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis