Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασε με κουτουλιά την μύτη της πρώην συζύγου του μπροστά στο παιδί τους!

Image
αγοράκι
 clock 10:15 | 08/07/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Άλλη μια πράξη ενδοοικογενειακής βίας με άνδρα να χτυπάει με κουτουλιά την μύτη της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του ηλικίας 4,5 χρονών αγοριού τους, απασχόλησε της αστυνομικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης και τις δικαστικές αρχές χθες, ενώ το πρώην ζευγάρι πήρε αναβολή και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Πρωταγωνιστής είναι ένας 34χρονος Βολιώτης αθλητής, ο οποίος αφού χτύπησε την 30χρονη πρώην σύζυγό του που αιμορραγούσε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, εκείνη πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, αλλά συνελήφθη και ο ίδιος αυτεπάγγελτα, για ενδοοικογενειακή βία.

Όλα έγιναν στις 9 το βράδυ της Πέμπτης στον Βόλο, όταν η 30χρονη γυναίκα πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της, για να πάρει το ανήλικο παιδί, την επιμέλεια του οποίου έχει η ίδια και στο πλαίσιο δικαστικών αποφάσεων είχε ο άνδρας την ημέρα για να το δει.

Την ώρα που η γυναίκα έπαιρνε το παιδί, ο άνδρας την βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες, διότι θέλει να αποδείξει ότι το παιδί θέλει τον ίδιο και όχι τη μητέρα του, η γυναίκα του απώθησε το κινητό του τηλέφωνο και τότε ο άνδρας φέρεται να της έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει την μύτη και να αιμορραγεί.

Τότε η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή των πρώτων βοηθειών και στο διάστημα εκείνο, ο 34χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή. Όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Νοσοκομείο τραυματισμένη, προχώρησαν αυτεπάγγελτα στη σύλληψη και του άνδρα, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Χθες το ζευγάρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, η γυναίκα εμφανίστηκε με εμφανές τραύμα στην μύτη και κολάρο στον λαιμό, ενώ στα ρούχα της υπήρχαν σημάδια από το αίμα που έχασε όταν υπέστη κάταγμα στην μύτη.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή και να δικαστεί τη Δευτέρα, λόγω απουσίας του δικηγόρου του, από τη Θεσσαλονίκη.
Τα ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μέχρι τότε, με όρους για τον άνδρα να μετοικήσει στο σπίτι της αδελφής του (γιατί μένουν σε διώροφο σπίτι σε διαφορετικό όροφο με την πρώην σύζυγό του) και να μην πλησιάζει την 30χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μ. Επίσης τέθηκε όρος στην γυναίκα να μην πλησιάζει τον πρώην σύζυγό της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ήταν έτοιμος να πέσει στο κενό - Απέτρεψαν αυτοκτονία οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.

Ηράκλειο: Πίνουν μέχρι... τελικής πτώσης - Τους "μαζεύει" το ΕΚΑΒ

Αυτοκίνητο έπεσε σε υπόγεια διάβαση - Νεκρός ο οδηγός (βίντεο)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis